(Android) Random Adventure Roguelike II κωδικοποιεί άπειρους πολύτιμους λίθους
Mar 7, 2022 21:22:47 GMT -5
Post by blamtigspresagout on Mar 7, 2022 21:22:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Adventure Roguelike II ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Adventure Roguelike II IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί άπειρους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Random Adventure Roguelike II 2022 version ▞▞▞
Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν πόσο απίστευτα σαγηνευτικό είναι πραγματικά το RAR II. Μακράν, το καλύτερο παιχνίδι βασισμένο σε κείμενο που δημιουργήθηκε εδώ και δεκαετίες! Σε αντίθεση με το πάτημα και κλικ, αυτό *θα* σας αρπάξει.
Μια νοσταλγική σύνδεση με παλαιά RPG. Μου θυμίζει λίγο RPG που έπαιζα στο Commodore 64 μου, όπως Ultima, Questron και Demons Winter. Συνεχίστε την καλή δουλειά, απολαμβάνω το παιχνίδι!
Μόλις έφτασα στο μενού που απαριθμεί τα νησιά για πρώτη φορά, συνειδητοποίησα πόσο σοβαρό, πραγματικό και νόμιμο είναι αυτό το απατεώνα. Αφού πέθανα κατά τη διάρκεια αυτού του τρεξίματος, όταν μου ζητήθηκε ξανά από το μενού του δημιουργού χαρακτήρων, συνειδητοποίησα πώς λειτουργεί σαν το Dark Souls και εντυπωσιάστηκα και ταπεινώθηκα. Αυτό το παιχνίδι είναι σαν.Φρούριο νάνων SanctuaryRPG (για μωρά σαν εμένα) επηρεασμένοι από σκοτεινές ψυχές, εξελιγμένες μάχες με turnbased. Ναι. Αυτό το παιχνίδι και το Cardinal Quest 2. Τα κορυφαία σκυλιά του κινητού @.
Καλογραμμένο ανοιχτό κόσμο σαν απατεώνες, καλή ποικιλία διαφορετικών στυλ παιχνιδιού, περισσότερα τέρατα της παλιάς σχολής D&D από αυτά που μπορείς να τα δεις και μια ποικιλία από εμπορικές δεξιότητες. Έχετε βάλει ώρες σε playthrough και δεν έχετε πλησιάσει στο τέλος, μαντεύοντας ότι ένα πλήρες playthrough θα ήταν 15 ώρες, κάτι που είναι εκπληκτικό σε έναν κόσμο RPG 45 λεπτών. Τα όπλα έχουν διαφορετικά δέντρα δεξιοτήτων, μου αρέσει αυτό. Θα ήταν ωραίο να μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα μεταξύ των αγώνων στο μπουντρούμι, χωρίς αμφιβολίες διαφορετικά. Ωραία παράσταση!
Έψαχνα για έναν απατεώνα MEANT για android, και αυτό είναι! Η διεπαφή είναι υπέροχη. Μακάρι τα πράγματα να ήταν λίγο περισσότερα από ξεκάθαρα, ωστόσο - χρειαζόμουν πράγματα όπως η ευκαιρία, το λεπτομερές αρχείο καταγραφής μάχης (γιατί έκανα ζημιά X;), το λεξικό θηρίων, τα τρωτά σημεία/αντιστάσεις ζημιών, ο κατάλογος βοήθειας με ορισμούς, καλύτερες περιγραφές (πόσο dmg κάνει μια βόμβα, μπουντρούμια με παγίδες, κινούμενους εχθρούς και νερό/λάβα, πιο ανοιχτές περιοχές με λιγότερους εχθρούς αλλά περισσότερα αξιοθέατα και περιγραφές κ.λπ.
Πραγματικά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια rpg που θα βρείτε στο κινητό, ενημερώνεται συνεχώς με βάση τα σχόλια της κοινότητας και δεν έχει τις διαφημίσεις/καρκίνος iap που καταστρέφει πλέον τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια. Απλώς πληρώνετε για το παιχνίδι μία φορά και παίζετε με την καρδιά σας, όπως θα έπρεπε.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, μου αρέσουν όλα αυτά τα παιχνίδια, είναι διασκεδαστικά και όχι υπερβολικά περίπλοκα, χωρίς φανταχτερά γραφικά που καθυστερούν το τηλέφωνό μου, είναι εκτός σύνδεσης και μπορεί να παιχτεί οπουδήποτε από το σπίτι ή στο διάλειμμα στη δουλειά. Ωστόσο, γιατί τέσσερα αστέρια; Επειδή έχω ένα θέμα, αυτό το παιχνίδι καθυστερεί τυχαία και μου έχει κολλήσει μερικές φορές! Και όταν ξαναφόρτωσα ήταν το τελευταίο μέρος που κοιμήθηκα, οπότε πρέπει να ξανακάνω όλη αυτή τη τζαζ ;-; αν βρω μια επιδιόρθωση ή μια ενημέρωση το διορθώνει, 5 αστέρια, εύκολο!
Συγγνώμη που λέω ότι αρχικά μου άρεσε η υπόθεση, αλλά είναι πολύ μπερδεμένο, μεγάλο μέρος του παιχνιδιού είναι άσχετο, η μάχη είναι ομοιογενής παρά την υπερβολική πληθώρα επιλογών και το τέλος είναι φαντασία νηπιαγωγείου. Η σελίδα επιτεύγματος έμεινε κενή και δεν αποκαταστάθηκε ποτέ, το παιχνίδι διακόπηκε κάθε δύο δευτερόλεπτα κατά καιρούς. Χρειάζεται λογική και χρησιμότητα για λεπτομέρειες και καλύτερη πλοήγηση στο μενού. Απαιτούμενη τετραγωνική χαρτογράφηση για κάθαρση είναι η άσκηση στην πλήξη. Οι αποστολές ζώων ακαταστασίας της οθόνης και δεν ολοκληρώνονται ποτέ. Πέθανε στο lvl 106 μετά από άθραυστη αστοχία.
Έχω λοιπόν μια σχέση αγάπης μίσους με αυτό το υπέροχο παιχνίδι. Μόλις πέθανα ως ο πρώτος πάνω από 10 χαρακτήρας μου, ο Rarq, ο Lizardman.Έφτασε στα 18 και πέθανε πολεμώντας έναν νεαρό ασημένιο δράκο, προσπαθώντας να κάνει το κατοικίδιο ζώο του να δεχθεί το φονικό χτύπημα, αλλά το κατοικίδιο ζώο με την ισχυρότερη επίθεσή του δεν σκότωσε τον δράκο και έτσι ο δράκος τον σκότωσε. Είμαι πληγωμένος και συγκρουόμενος, αλλά θα προσπαθήσω ξανά όταν δροσιστώ... 10/10
Το όνομα τα λέει όλα! Η πολυπλοκότητα του παιχνιδιού είναι αυτό που το κάνεις. Παίξτε απλώς ως ένας απλός Πολεμιστής ή δοκιμάστε τις δυνάμεις σας χρησιμοποιώντας ξόρκια ή κατοικίδια με άλλες κατηγορίες. Πληθώρα συνταγών και συστατικών κατασκευής, διαδικαστικά δημιουργημένοι χάρτες, αποστολές και συνεχείς ενημερώσεις από έναν αποκλειστικό προγραμματιστή.
Είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι, σας συνιστώ να κάνετε τη γενιά των τυχαίων τεράτων δεμένη στο επίπεδό της, γιατί είναι περίεργο πόσο εύκολο είναι να πολεμήσετε ένα CR 19 Balor με ένα κοινό ξύλινο σπαθί και ξύλινα εσώρουχα. Επίσης, η δημιουργία ταχυτήτων συνδεδεμένη με το επίπεδο ταχυτήτων θα ήταν ωραία, με αυτόν τον τρόπο δεν βρίσκετε συνέχεια νέα ξύλινα σπαθιά που είναι καλύτερα από τα μεταλλικά που έχετε.
Μου αρέσει μέχρι στιγμής. Τεράστια βελτίωση διεπαφής χρήστη σε σχέση με την πρώτη. Πολλές από τις παλιές στρώσεις τυριών δεν λειτουργούν, αλλά δεν πειράζει, είναι ένα ενδιαφέρον είδος διαφορετικού.Θα ήθελα να δω τι άλλο θα βρείτε.
Αγόρασα το 1ο παιχνίδι πριν από πολύ καιρό και το λάτρεψα και είδα ότι είχατε ένα 2ο παιχνίδι, έτσι το αγόρασα και το λατρεύω μέχρι στιγμής, είναι ακόμα καλύτερο από το New World lmao
Random Adventure Roguelike II Rollenspel xfjl
Λατρεύω το πρώτο, και τώρα θα λατρέψω το δεύτερο. Μου αρέσει που είναι ακόμα το ίδιο παιχνίδι, αλλά τώρα με πολλά περισσότερα πράγματα να κάνω
Απολαυστικό απατεώνας, σίγουρα λίγο διαφορετικό από το συνηθισμένο στυλ ανίχνευσης του μπουντρούμι, καθώς αυτό το παιχνίδι ακολουθεί μια προσέγγιση ανοιχτού κόσμου και κάνει μια εκπληκτική δουλειά παρέχοντας πολλές οδούς για να εξερευνήσει ο παίκτης, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος χειροτεχνίας και της ικανότητας να ταξιδέψει σε νέα νησιά. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει ο προγραμματιστής για μελλοντικές ενημερώσεις.
Αξίζει τα λεφτά. Ένας υπέροχος χρονοκτόνος με πολλή δουλειά.
Εξαιρετική συνέχεια μέχρι στιγμής! Το μόνο πραγματικό μου παράπονο είναι ότι τα βασικά υλικά χειροτεχνίας είναι ... καλά, τόσο τυχαία ή σε έλλειψη. Μου άρεσε πολύ να φτιάχνω πράγματα στην πρώτη μόνο για να το κάνω, αλλά τώρα με πράγματα όπως τζάκια που παίρνουν 3 ψάθες μπορεί να μην είχες (δεν είχα ούτε μια πέτρα στο πρώτο μου νησί;!) και ορισμένα χαλάκια είναι σταγόνες συνταγής RNG (αυτό είναι πήρε μερικές ώρες για να βρει δέρμα!) είναι λίγο απογοητευτικό. Αυτό τυχαία κάνει το σύστημα πείνας ένα ενοχλητικό slog.
Ποιοτικό παιχνίδι με εξαιρετικό βάθος. Πρέπει να έχετε για κάθε απατεώνα σαν θαυμαστή
Καταπληκτικό παιχνίδι! Είναι πολύ εύκολο να το αποκτήσεις. Το UI είναι εξαιρετικά διαισθητικό. Αν ψάχνετε για ένα παλιό καλό, κλασικό Rogue like, αυτό είναι!
Ουά, μου άρεσε το πρώτο παιχνίδι, θυμάμαι ότι έστειλα email στον προγραμματιστή σχετικά με αυτό. Χαίρομαι που έτυχε να σε δω να κάνεις συνέχεια! Άμεση αγορά!
Πολύ προκλητικό. Όπως και το τελευταίο! Τόσα πολλά περισσότερα για να εξερευνήσετε. Αξίζει να το αποκτήσετε αν δεν σας ενδιαφέρουν τα γραφικά. Το καλύτερο παιχνίδι στο κατάστημα εδώ και πολύ καιρό. Συνέχισε την εξαιρετική δουλειά Archison!!
Αντιμετώπισα ένα σφάλμα που φαίνεται ότι έσπασε μόνιμα μία από τις θέσεις αποθήκευσης: Permadeath , πέθανε από πείνα στο lvl 1. Αφού έκανα κλικ στο κουμπί επανεκκίνησης, πήγα στην οθόνη τίτλου, αλλά η υποδοχή 1 λέει «συνέχεια». Κάνοντας κλικ σε αυτό, το παιχνίδι κολλάει σε έναν ατελείωτο κύκλο φόρτωσης. Κατά τα άλλα...καλό παιχνίδι!
Περίμενα κάτι τέτοιο πολύ καιρό. είναι ένα καταπληκτικό κομμάτι ψυχής. Ο προγραμματιστής είναι επίσης ευγενικός και πρόθυμος να βοηθήσει. Οι όχλοι είναι καλά ισορροπημένοι για νέους παίκτες, αλλά λίγο εύκολοι για έναν έμπειρο παίκτη. Ελπίζω ότι το questing γίνεται πιο περίπλοκο και προχωρημένο καθώς η ιστορία συνεχίζεται και το παιχνίδι εξελίσσεται. Όσο για μια πρώιμη πρόσβαση new age area progressive MUD είναι καταπληκτικό!!!! Ελπίζω να δω ένα είδος συζήτησης στην κοινότητα του παιχνιδιού για ενεργούς παίκτες. 5/5 αστέρια!!!!
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Παλιά σχολική αίσθηση. Έχει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία περιεχομένων που μπορεί κανείς να ανακαλύψει και να κυριαρχήσει. Θα συνιστούσα. Ο δημιουργός της εφαρμογής διαθέτει επίσης έναν καταπληκτικό διακομιστή διαφωνιών και πραγματικά χρειάζεται χρόνο για να ακούσει τις προτάσεις των παικτών και τις αναφορές σφαλμάτων. Πολύ ανταποκρινόμενο και γρήγορο στην επίλυση προβλημάτων. Έχει τον σεβασμό μου. -Βαρόνος
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι παρά τα συχνά ατυχήματα. Ωστόσο το θέμα μου έχει γίνει πλέον τα κολλήματα. Το παιχνίδι συνετρίβη κατά την ιστιοπλοΐα και τίποτα δεν έχει φορτωθεί ακόμα. Τώρα, έχοντας διαγράψει αυτό το playthrough και ξεκίνησε ένα νέο, η εφαρμογή δεν θα φορτωθεί. Θα ήθελα επιστροφή χρημάτων, προτιμώ να διορθωθούν τα πράγματα.
Υπέροχο παιχνίδι από έναν σπουδαίο προγραμματιστή. Έπαιξε το αρχικό παιχνίδι και μόλις αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση σε 2. Μακάρι να το είχα νωρίτερα. Η ποσότητα της λεπτομέρειας και του περιεχομένου είναι φανταστική και διατηρεί το παιχνίδι φρέσκο σε κάθε playthrough. Συνεχίστε την καλή δουλειά!
Ουάου υπέροχο παιχνίδι όπως υποψιαζόμουν ότι έχω παίξει το πρώτο πολλές φορές αλλά αυτό είναι ακόμα καλύτερο νέοι χαρακτήρες νέοι εχθροί λίγο πολύ όλα είναι καινούργια σε αυτό το παιχνίδι πολύ μπράβο Ήθελα να το παίξω εδώ και πολύ καιρό και Χαίρομαι που το αγόρασα συνέχισα την εξαιρετική δουλειά και ανυπομονώ να δω περισσότερες ενημερώσεις και νέα έργα στο μέλλον.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, το μόνο πρόβλημα είναι, γιατί κάθε φορά που έφευγα από άλλο νησί και μετά επιστρέφω, λαμβάνω λιγότερους πόντους εμπειρίας, μερικές φορές δεν λαμβάνω πόντους, διορθώστε το. Ευχαριστώ
Random Adventure Roguelike II RPG rsb
Καλή διασκέδαση παλιό σχολείο, κάντε το όσο δύσκολο θέλετε. Διευκολύνει τα κατοικίδια.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ καλά συναρμολογημένο και προσφέρει όλο και περισσότερες προκλήσεις όσο προχωράτε. Μακάρι να υπήρχε μόνο μια έκδοση για υπολογιστή.
Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Μου αρέσει το πώς ο υπερκόσμος είναι νησιά και όχι τα τυπικά μπουντρούμια. Θα υπάρχουν 2 πλακίδια στο μέλλον για να διαλέξετε; Υπάρχει ένας απατεώνας που ονομάζεται Cogmind που προσφέρει 2 σετ πλακιδίων το ένα είναι συμβολικό (ascii) και ρεαλιστικό (με απλά sprites) Νομίζω ότι η ύπαρξη μιας τέτοιας επιλογής θα επιτρέψει σε αυτό το παιχνίδι να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό. Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και το υπέροχο παιχνίδι.
Δηλώνω τώρα ότι μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Έχω μόνο ένα "πρόβλημα" με αυτό. Η φυλή των νεκρών είναι τόσο διασκεδαστική. Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλες χρήσεις για τα πτώματα, αλλά υπάρχει μια ορισμένη κάθαρση στο να καταβροχθίζω ό,τι προσπαθεί να με φάει πρώτα. TL;DR 10/10 Ο καλύτερος προσομοιωτής φαγητού τεράτων στην αγορά
Για να είμαι ειλικρινής, αυτό το παιχνίδι είναι ένα σκληρό μπισκότο. Σε ένα καλό δρόμο. Με κάνει να πιστεύω ότι είμαι οι γραβάτες μου, είναι μια καμπύλη μάθησης και έχουν πολλά να κάνουν. Θα συστήσω σε όλους. Αξίζει κάθε δεκάρα!
Εξαιρετικά καλή δουλειά από τον προγραμματιστή αυτού του παιχνιδιού. Τα γραφικά ascii μου θυμίζουν μια καλύτερη εποχή. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο στην αρχή του παιχνιδιού. Δεν θυμάμαι να ήμουν τόσο απογοητευμένος γιατί κάνω συνέχεια στο επίπεδο 1-2. Ωστόσο, τόση αγάπη έχει δοθεί σε αυτό το προϊόν και την εμφάνισή του.
Καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που το κατεβάζω και το παίζω για λίγες μέρες, τελικά παγώνει και κάθε φορά που το ανοίγω - είναι απλώς το λογότυπο RAR και δεν φορτώνει ποτέ Ευχαριστώ που απαντήσατε! Λατρεύω το παιχνίδι σας τόσο πολύ ❤️
Δεν έχω καν ξεκινήσει το παιχνίδι αλλά είμαι πρόθυμος να δώσω 5 αστέρια στην αδράνεια από την έκδοση 1! Δεν μπορώ να πω αρκετά πόσο ενθουσιάστηκα που είδα τη συνέχεια ενός τόσο υπέροχου παιχνιδιού! Σίγουρα καταλαβαίνετε και έχετε αιχμαλωτίσει το πνεύμα του είδους που πηγαίνει πίσω στα κλασικά! Ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά σας σε αυτό το εγχείρημα! Μπράβο και συνεχίστε την υπέροχη δουλειά!
... Γιατί το έκανα; L25, ακόμα νέος αλλά είχε τόσα πολλά για μένα. Το απόθεμά μου ήταν γεμάτο, η τράπεζά μου ξεχείλιζε. Τόσες γνώσεις στα χέρια μου... Σε... θαλάσσιο άλογο; Τα πέταξα όλα γιατί ήμουν πολύ ανυπόμονος για να πιάσω ένα από τα 10 φίλτρα θεραπείας των 250 ίππων μου; ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗ;;;;;! Πώς θα μπορούσα να αφήσω ένα ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΛΟΓΟ να με σκοτώσει;! 5/5. θα περάσουν ξανά
Ευχαριστώ ! Εκτιμήστε την ενημέρωση σας, λατρεύοντας τους αγώνες. Προσθέστε περισσότερες τάξεις, ξέρετε όπως το nethack ή το pathos . Τουρίστες, εξερευνητής, κατάδικος, άνθρωπος των σπηλαίων, βάρδος κ.λπ
αυτό είναι ένα φοβερό παιχνίδι! Το αγόρασα και στην αρχή ήμουν απογοητευμένος γιατί συνέχιζα να πεθαίνω και δεν ήξερα γιατί, αλλά μετά κατάλαβα γιατί πέθαινα, και αφού το έκανα, το παιχνίδι με ανάγκασε να κάνω στρατηγική, να πρέπει να επιστρέψω στο μπαρ και Μερικές φορές το πανδοχείο κάποτε πανδοχείο κάποτε (το καταλαβαίνετε που ήταν ένα ωραίο διάλειμμα από τη συνηθισμένη παράλογη δολοφονία σαν απατεώνων. ευχαριστώ για αυτό το παιχνίδι και συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά!
Δεν με ένοιαζε να χάσω το μισό μου χρυσό και να ξεκινήσω από την αρχή και αρχίζεις τόσο αδύναμος ακόμα και μετά το μαγαζί, θα έπρεπε να μπορώ να σκοτώνω τα πράγματα εύκολα, και το να μην μπορώ να το προσαρμόσω ή να το κάνω πιο ισορροπημένο ώστε να γίνω πιο εύκολο με αγχώνει και δεν ήθελα να πληρώσω δύο πενήντα για περισσότερο άγχος
Αγαπώ πολύ αυτό το παιχνίδι! Εισαγάγετε τη δική σας προσωπικότητα χαρακτήρα όπως θα κάνατε με ένα στυλό και χαρτί RPG και είναι φοβερό!
Ένα προκλητικό παιχνίδι όπου πρέπει να εξισορροπήσετε το να κερδίζετε χρήματα, να πεινάτε και να παραμένετε ζωντανοί. Οι νέες ενημερώσεις συνεχίζουν να κάνουν το παιχνίδι καλύτερο. Ένα καλό παιχνίδι για την τιμή του! Μερικά αιτήματα: Ένα αρχείο καταγραφής αλλαγών παιχνιδιού. Κουμπί πληροφοριών στο μενού χειροτεχνίας που περιγράφει τι μπορεί να κάνει το κατασκευασμένο αντικείμενο.
Φαινομενικός! Παρακολουθώ την ανάπτυξη του RAR2 από το RAR1! Αγαπήστε την ενεργό δέσμευση του προγραμματιστή με την κοινότητα και τις δυνατότητες για το μέλλον! Είναι ήδη πολύ διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά γνωρίζοντας πώς εξελίχθηκε η ανάπτυξη, περιμένω αυτό το παιχνίδι να εξελιχθεί στο αγαπημένο μου roguelike/rpg τόσο για ένα γρήγορο διάλειμμα για καφέ, όσο και για πολλές ώρες επένδυσης. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που βλέπω νέες δυνατότητες και προσθήκες!
English Club TV Eğitim cdnw
Το RAR ήταν εκπληκτικό και το RAR II είναι ακόμα περισσότερο! Τι καθηλωτική και στοχαστική σειρά παιχνιδιών περιπέτειας. Συνέχισε να τα φτιάχνεις και εγώ θα συνεχίσω να αγοράζω!