Post by blamtigspresagout on Mar 7, 2022 21:19:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad Skills Motocross 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad Skills Motocross 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda poveča vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Mad Skills Motocross 3 2022 version ▞▞▞
Ponavljajoče se igranje brez jasne prednosti tudi po napredovanju. Težavnost je odvisna od ravni in zdi se, da imajo nadgradnje vozila minimalen učinek
Igra je odlična, kontrole so Abit na sredini zaslona.. ali jih lahko prosim razširite na skrajno levo in desno kot prejšnjo različico?
Halloween Cooking Games Arkade bqws
Dobra igra sta mi bila všeč prvi dve, vendar je preveč nadležnih dodatkov. Kupil bi igro, če bi bila možnost.
Všeč mi je igra igre in bolj realistična postavitev, vendar so nova kolesa precej draga z ekonomičnostjo, saj si ne more vsak privoščiti, da bi odložil 50 dolarjev, da bi bil na enakih igralnih mestih s preostalimi po končanem nizu prog, sicer bi si daj 5 zvezdic
Temu bi dal 5 zvezdic Vsakič, ko se posodobi, izgubim vse svoje zlato kovance in kolesa. Prepeljal sem se do 6 koles in zaradi tega sem začel 2-krat.
Stari so bili dobri. Plačajte mesečno naročnino in še vedno porabite več kot 50 $ za kolo.....nnaaahhh. če želim plačati za zmago, bi igral igro EA ... nikakor ne bom porabil toliko denarja tukaj, zagotovo imajo model "spopad klanov"
Ta igra je grozna!!! Igranje za plačilo v tej igri je smešno!!! Zapravil sem svoj čas in denar za to! Nikoli več ne bom prenesel igre turborilla!!! Strašno!!!
Pravite, nadaljujte z brušenjem in dobro, za zaslužek potrebujete večno, jaz pa vse ponavljam in sem dosegel vse dirke ter dosegel večino ciljev in še vedno ne morem preiti naslednje dirke, ker je moje kolo prepočasno. In še vedno sem 22k stran od novega kolesa, ker nenehno nadgrajujem kolo 4, da bo dovolj hitro. Potrebovali bi mesece, da se dvignete na raven in preidete stopnjo navzgor, ko sem Stuck on. Odlična igra, ki zelo zasvoji, vendar je to smešno in ko končam to ligo, potrebujem kolo 6, ki ga lahko naredim
Mad Skills Motocross 3 Perlumbaan ecp
Dostojna zabavna igra. Le da prideš do približno 13. dirke in udariš v virtualno steno. Vaše kolo ni dovolj hitro in naslednjega kolesa je nemogoče odkleniti, razen če plačate ali prebijete pretekle dirke več tednov, da zaslužite dovolj, da dobite novo kolo. Plačajte za zmago BS in zato sem odstranil.
Strinjam se z drugimi, da je slog oglasov v brezplačni različici brutalen. Kot rečeno, ostalo je na mestu. Ampak potem mi je všeč Excite Bike in ta igra je imo bolj hladna različica igre. Igra zahteva nekaj spretnosti, vendar lahko preidete skozi celotno stvar, ne da bi porabili denar. Nisem porabil niti centa. Verjetno pa bo kmalu. Oglasi so zanič. Morate pa zmleti. Ampak, če uspeš skozi igro, bi moral biti v prvih 5 % igralcev v jam. Brez izbire.
Igra ni tako dobra, vendar je kul, vendar prosim, popravite jo večinoma, ko skočite s hriba, se vedno zrušite slaba igra Povem vam, da je slaba, dam ji samo zvezdico, ker ni možnosti, da ne date zvezdice
Ta igra je zanič, ne more nadgraditi, ne more storiti ničesar, ker ne nalaga smeti, žal ji moram dati zvezdico, če to objavim
Na splošno je dobra igra Progression nekako čudna, ko počistite dosežke za vsako dirko, nagrada dirke dramatično pade, zaradi česar je nakup novih koles in nadgradenj dolgotrajen. Še vedno zabavno
Igral sem kar nekaj motokros iger in ta mi je zelo všeč, zelo sem užival, res je zabavna in zasvoji. To je zagotovo ena boljših motociklističnih iger tam.
Mot slaba igra, igra zelo dobro, dokler si ne morete privoščiti koles, ki jih potrebujete za napredek. Vsekakor se splača igrati
Mad Skills Motocross 3 レース wklw
Všeč mi je, saj sem ga prenesla pred mesecem dni..zaenkrat zelo dobra koža!!
Odlična igra ... Minus dejstvo, da se mi zruši naključno 😡
Dobra igra, toda občutek je nemogoče premagati zemljevida Brun Cannada. Poskušam že 2 dni, prosim, popravite
Kul triki, realistična zabava, napeta grafika💯💪🏿
Neumna igra. Po motorjih.
Ne izgubljajte časa na višjih ravneh, nemogoče je zmagati, ne glede na to, katero kolo imate ali celo dvakrat večjo moč.
To je Dope Like the Others, čeprav se občasno ugasne, sem prepričan, da bo to napaka, ki bo odpravljena, ker je moja trenutna ocena ocenjena 4 od 5.
Dobra igra, dobra grafika me spominja na staro moto video igro, ko smo bili otroci!
zelo zabavna igra, s katero si lahko krajšate čas, brez čakalnih dob, zabavni nadzor, veliko možnosti prilagajanja zelo zabavna igra haha
Super gram, tako zabavno. Bolje kot prva dva. Toliko več na področju opreme, nadgradenj in prilagajanja. Edina propad je brez igranja, kar lahko rečem.
To je tako kul ...... toda če hočeš kupiti kolo 2, ga ne moreš uganiti, ker se vedno nalaga....popravi ga...hvala..
Jebi ga, oglasi so nadležni. Izbrisano, ker ne morete niti skozi oglase. Oglasi so daljši od igralnih sej. Grozno. Igre so super, toda oglasi ubijejo to vznemirjenje
Res dobro, a lahko bi bilo malo bolje
Odlično nadaljevanje mx2. Moj edini očitek je, da dnevni cilji zahtevajo 3 zmage na dan, včasih pa zahtevajo višje kolo samo za dirkanje v njih. Skoraj 3 dni, ne da bi mogli dokončati vsakodnevna opravila.
Zabavno in izzivalno naenkrat. Reakcije koles so dokaj realne.
Vse bi morali narediti brezplačno, vključno s prilagajanjem in spreminjanjem barve ter kolesi. Zato bom to ocenil s 3 zvezdicami
Nerad puščam to oceno. Prvi 2 sem igral brez ustavljanja in sta mi bila všeč. Nekajkrat sem porabil denar za 2., da izboljšam svojo izkušnjo. Toda s tem ne morem upravičiti količine denarja, ki ga morate porabiti. Uporabljate ga za odklepanje koles z dosežki ali drugimi zahtevami. Zdaj jih morate kupiti. Do sedaj sem porabil 20 $ samo za odklepanje 2 koles. Cena zlata/srebra je tako visoka, da boste za odklepanje vseh koles porabili do 200$+. Ne splača. *pregled se lahko izboljša s prihodnjimi posodobitvami*
Odraščal sem z mad skills 2 in ko je izšel mad skills 3, me je navdušil z dobro grafiko in fiziko v igri. Ravni koles res priporočajo, da jo igrate.
Boli me, da pustim to recenzijo, saj že od malih nog igram igre norih veščin, a moj Bog. Je 7 $ na teden edini način, da se znebite oglasov? si resen? Sama igra je zabavna, vendar so meniji zelo moteči, bombardirani ste z nepreskočljivimi oglasi in čakati morate ure, da odklenete nove dele za svoje kolo (še ena spodbuda za nakup zlata s pravim denarjem, da se izognete čakanju). Povsod je napisano zagrabitev denarja in je res zelo žalostno.
Lepa grafika in vse, kolesa so preveč naključna, frustrirajoča
Samo vprašanje - po vsaki dirki se vam ponudi možnost podvojiti nagrado z ogledom dodatka, vendar se lahko odločite, da ne, in ko to storite, se igra 30 sekund. oglas tako ali tako brez nagrade, zelo zavajajoč in ni pravi. Prav tako vas prisilijo, da dvakrat kliknete za izhod s tako majhno ikono, da odprete oglas 5-krat, preden lahko znova igrate igro.
Igra je zelo zabavna. A težavnost po tretjem prvenstvu res poskoči. Če želite zmagati, morate bodisi ponovno dirkati na prejšnjih dirkah, kar se sploh ne izplača, ali pa morate porabiti pravi denar in nadgraditi svoje kolo. Užival sem v prvih nekaj lokacijah, ki jih odklenete pri igranju, zdaj pa sem udaril v zid in ni vredno mojega časa.
Dobra igra, nekatere stopnje so nekoliko težke, saj morate kupiti nova kolesa, vendar je težko zaslužiti kovance
Odlično, vendar deluje samo z internetom, zato je treba razdelke prenesti
Bil sem navdušen igralec prejšnjih iger in sem redno kupoval majhne nakupe, da bi podprl izdelovalce igre. Ta ponovitev igre je tako smešna, da ne samo, da ne bom porabil denarja, ampak jo tudi odstranim. Večkrat sem poskusil in je preveč absurdno. Mad skills 2 je bila moja najljubša mobilna igra vseh časov, 3 pa je morda najslabša.
Mad Skills Motocross 3 Đua xe nuut
Desetletje staro igranje, ki zdaj zahteva, da porabite denar za napredovanje.
Najnovejša posodobitev je popolnoma spremenila gsmeplay. Veseli me, da je bilo dodanih več skladb, vendar je težko krmariti po novi fiziki igre. Na žalost je bilo igranje zelo dobro PRED najnovejšo posodobitvijo.
Zaenkrat mi je igra všeč, vendar je na trenutke zelo zaostala. To ni toliko problem v meniju igre, ampak med dirkanjem.
dobra igra in dobra grafika brez oglasov.
To je odlična igra, bil sem velik oboževalec 2. Toda ta ima nekaj stvari, zaradi katerih je igranje moteče. Ne morete ga predvajati niti 30 minut, preden se morate ustaviti in počakati nekaj ur na svoje nadgradnje. Časovna omejitev za nadgradnje se mora odpraviti. Ta igra ima verjetno najslabše dodatke. Najprej predvaja videoposnetek, nato vas prisili, da predvajate demo, nato pa vas skuša prenesti. To je odlična in zabavna igra, a zaradi teh neumnih sitnosti je ne želim igrati. Lahko bi šel n, vendar dosežem mejo
To je povprečno. Če morate ubiti 5 minut, bo opravilo delo. Ne morem si predstavljati, da bi to igral dolgo časa. To je lahko razdražljivo in mesečni stroški so smešni. Vidim morda največ 5 $ na mesec, drugače pa plačaš za nič.
Všeč mi je igra in jo vsekakor priporočam, edina težava, ki jo imam, so oglasi, ki se pojavljajo vsakič, ko končam dirko ali vsakič, ko se ustavim.
Enostaven za igranje, zelo zasvoji, če ste ljubitelj motokrosa/superkrosa!
Po 8 letih igranja Madskills Motocross 2 ta igra ni niti približno tako zabavna kot je. Denar je zelo težko zaslužiti, kolesa so predraga, prvenstva potrebujejo več časa.
Odlična igra, vendar ne dobite veliko kovancev, da bi svoje kolo ocenili