Post by blamtigspresagout on Mar 7, 2022 21:04:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brothers in Arms™ 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sonsuz para ▞▞▞
▞▞▞ Brothers in Arms™ 3 2022 version ▞▞▞
Çok geç aç 1saat bekle
Oyunu indirdim sonra oynadım ve çıkarmıyor ikinci sergimde sürekli %59 da kalıp duruyor ve oyuna girmiyor
Uygulamayı bile çalıştıramıyorsunuz Uzun zamandır ek dosyalar indirmeye çalışıyorum
Pineapple Pen Arcade hal
Şimdiden bir oyundundan faydalanmak için en güzel 2 dünya durumu oyununda “görev gıbı mükemmel 5 yıldızı hak ediyor ben çok tercih etmenizi tavsiye ederim ❤😊
Birinci bölümü bitirdim ama ikinci bölümde görevleri oynamaya çalıştığımda oyun kendi kendine kapanıyor. Lütfen Gameloft'u düzeltmeye çalışın.
oyun grafikleri ve oynanışı çok güzel ama oyuna bir girişten sonra tekrar gitmek istedim 100/66'da olmak tamda içinde olmayan bir yazı için bir tuşa basın demek ama yerde tuş yok
Wifi olmadan çok oyunculu oynayamıyorum ve bazen oyun bana hesabımın başka bir oyuncu tarafından kullanıldığını söylüyor ve enerji barımı boşaltıyor. Berbat.
Breaker Fun
Sakın indirmeyin 43 mb dedi indirdim. Ve ek veri için 845 mb istedi bende sildim sakın indirmeyin cihazının en az sürümü 10 olmalı kasmaması için...
Oyunu açamıyorum ama neden olabilir yardımcı olursun
Zaman kaybı çalışmıyorum kampanya oynuyorum ama hiçbir şey olmuyor, yüklemede takıldım eğer başınıza geldiyse bu oyunu rapor edin.
Oyuncuyu çok kısa bir süre içinde gerçek para harcamaya zorlayan başka bir oyun. Onsuz sadece temel silahlar mevcuttur. Tüm "sarf malzemeleri" madalya ve madalyalarla satın alınıyor, görebildiğim kadarıyla sadece nakitten geliyor. Ya da her seferinde 1 kişilik korkunç reklamlar izlemek. BS'yi tamamlayın.
Brothers in Arms™ 3 Arcade kntw
Kaşıyor lan
Merhaba gameloft, keşke oyun sorunumu çözebilseydiniz. 1. bölümü yaptım maalesef 2. bölümü oynayamıyorum oyun güzel, grafikleri güzel ama sürekli "maalesef BIA3 durdu" diyor ve her oynadığımda tekrarlıyor. bölüm 2 misyon.Keşke bu sorunu çözebilsen ve lütfen cevap ver
Kendi açımdan ben beğendim. Çok güzel bir oyundur. tavsiye ederim
salam aleykum mende bu oyun tez yenilenmek isteyir.ve oyun.mende çekici silib yeniden yüklüyürem.her şey tezeden başlayır.bunu bilen varsa mwne öyretsin nece edim ki kontrol ediyor. oyuna girmeyir.mecbyren tezeden yüklüyürem.xahiş edirem bilen varsa desin
Tamam, 3. bölümü oynayamıyorum çünkü bölümü indirdikten sonra bile internete bağlanmamı söylüyor.
Brothers İn Arms 3 Apk İndir – V1.4.9A Para Mod Hilesi
Oyunu yükledim ama daha 1. Harekat böyle girmeden ekran öyle anlatılmıyor Bi kaç defa daha dene gen aynı problem o yüzden 1 oyunu sonkez daha denicem gen silecem
Kötü bir oyun değil. Var olan bazı kontrollere alışmak ve başka şeylere alışmak gerekiyordu. Çok uzun süre dikkatimi çekmiyor. Bana biraz sıkıcı geliyor. Bazı alanlarda oynamaya gücüm yetmiyor, bu yüzden nadiren oynuyorum.
Her şeyiyle iyi iş. Sadece 3. bölümü geçemiyorum, sadece yüklenmeye ve Can sıkıcı olmaya devam ediyor.
Adalete bak tekrar tekrar başlatılmış ve çevrimiçi modasızlık, öğretmenlik benimma verilen adam yüksek olmayan silahları 2k veren silaha karşı yha ben başlamaz başlamaz yönlendirmeum bu adalet.
Bu oyun çok kötü. Kazanmak için ödeyin, çok fazla bilgisayar korsanı ve aptal bağlantı kesme hatası. Hiç güncelleme yok kardeşim. Hatalar düzeltilmiyor, sanki oyun umurlarında değil. Eski bia2'yi sadece daha iyi olduğu için oynardım. Bu oyunun aksine, hikaye mantıklı değil. Kampanyanın her yerinde aynı harita ve gelmeyen silahlar
팔짱을 끼고 있는 형제™ 3 아케이드 fcn
... and download data estimates and category rankings for top mobile arcade apps. Data on Brothers in Arms 3 and other apps by Gameloft SE.
1 enerji için 15 dakka istiyor yoksa çok f güzel
Neden oyundan ya atıyor
Oyun açık dünya güzel daha güzel olurdu ama oyun çok indirmenizi tavsiye güzel iyi OYUNLAR 🖒
oyun guzel ama pahli
Bu oyunu çok seviyorum, bu oyunu geçmişte Mobile Nokia 7610'dan beri oynuyorum. (Ayrıca çok oyunculu etkinliklerde madalya kazandığımda ve kazandığımda hesabıma madalya eklenmedi. Madalya talep ettiğimde dünyanın en kötü sunucusu olduğunu düşünüyorum. , hesabıma eklemiyor. Gameloft tarafından sunucu hile ve saldırıya uğramış oyun bağlantısını kesin).
Bu oyun iyi...ama süresi sınırlı ...öğeler çok pahalı ve üstelik sadece bir veya iki oyun oynuyorsunuz ve gücünüz düşük...çok kötü.Sınırı alın ve bu en iyilerinden biri olacaktır. oyunlar
Nefret et. Çevrimdışıyken oynadığımda 100'den fazla madalyam var. Ama çevrimiçi olduğumda madalyam 0'a döndü ve anti tank satın alamadı. biri düzeltecek mi
Bakın artık lütfen şu probleminiz: onun 2. Harekata oyunundan atıyor kiminki öyle oluyor yazabilirmi? Bu soruna bir bakım bulursanız gerçekten 10 yuldızlık bir oyun...
bu oyun çok güzel bu oyunu android 5.0 ve 2 gb ram ile çalışan diğer cihazımda oynadım ama 4gb ram ve android 9 pasta ile en son cihazımda bu oyunu oynayamıyorum. Ne zaman oyuna başlasam 1. seviye yükleme ekranında donuyor "acele et, savaşma" lütfen bu yükleme sorununu düzeltin..Bu hata giderildiğinde puanımı 1'den 5 yıldıza değiştireceğim.
Hani internetsiz bir oyundu açmaz ya wi-fi ya da bir operatöre bağlanırken ne hevesle indirdiğimiz hayallerdeydik
eger oyun boyleyse cuşsssss
Derecelendirmeler sahte buna rağmen gitmeyin, çok fazla gecikme sorunu çok oyunculu modda başlar başlamaz duruyor ve çevrimdışı olduğunu söylüyor ama internet bağlantısı olmadan çalışmıyor her zamanki gibi reklamda çok fazla boşluk var
... 3:Unlimited · Brain Challenge (Wii, iOS, DS, PS3, XBox, N-Gage, PSP, mobile); Brain Challenge 2 (iOS); Bridge Odyssey (iOS); Brothers in Arms (N-Gage)
Harika bir oyun ama bundan nefret ediyorum çünkü enerji barlarıyla oynanması gerekiyor. Oyunun şu anki sürümünün çubuk kullanmasının korkunç olduğunu düşünüyorum.
Brothers in Arms™ 3 - Google Play'de Uygulamalar